Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Friday, January 17, 2014 | Add comment [0]




Assalamualaikum 

Dengan sukacitanya dimaklumkan yang Nile.com.my sedang menganjurkan satu giveaway untuk para blogger di Malaysia sempena Tahun Baru Cina tak lama lagi . tak salah mencuba kan . mana tau rezeki korang ke ? insyaAllah :)

hadiah memang super duper menarik sehingga RM1000 ang-pow :

2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 seorang
4 x Pemenang bertuah akan mendapat RM100 seorang

so , kalau la faz dapat RM300 tu , faz nak beli things yang ad kat Nile.com.my tu . special things tu faz nak hadiahkan kat parents sempena anniversary diorang nanti . disebabkan faz ni jenis yang suka beli barang melalui online , nak beli my things jugak . bakinya nak simpan dalam account bank . saving for emergency cases . who know ? :)

pemilihan melalui Random.Org . thats all from me . tengkiu . mmuachh :*



Post a Comment