Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Sunday, March 16, 2014 | Add comment [0]


Assalamualaikum 

Blog ada lagu best ke atau blog tanpa lagu yang best ?
Oke , pokok pangkal cerita hari ni pasal fenomena sesetengah blogger yang suka letak or tukar-tukar lagu dalam blog . ada jugak blogger yang lebih suka blog yang sunyi sepi tanpa sebarang lagu or muzik yang mungkin baginya mengganggu pembaca blog mereka . 

so , anda berpihak yang mana ? 

ada lagu ? atau hanya sekadar mendengar bunyi semulajadi yang datang dari sekeliling anda ?

sebenarnya , dalam dunia blogging ni , ada bermacam ragam yang boleh kita jumpa . 
blogger yang hanya menulis tentang gosip atau informasi , blogger yang mungkin menjadikan blog mereka sebagai bahan perkongsian petua , blogger yang menjadikan blog mereka sebagai diari maya malah ada juga blogger yang mewujudkan laman blog mereka sebagai satu keperluan dan sekadar suka-suka untuk mereka design blog yang cantik-cantik belaka . kecantikan blog adalah menjadi the number one . tak kisah ada orang nak baca atau tak . yang penting sedap mata memandang :)

so , pembaca blog juga terbahagi kepada dua . sama ada ingin masuk ke dalam blog yang berlagu ataupun tidak . takde paksaan pun . masing-masing punya citarasa . tak perlu marah-marah kalau blog tu ada lagu yang mungkin membingitkan telinga . tak susah . mutekan volume laptop anda atau pangkah je terus . 

hihi . . .

so , disebabkan ramai jugak yang tanya . .

apa lagu yang faz guna dalam blog ni ??

mana nak dapat ?? cari kat youtube tak jumpa pun ??

nak yang minus one macam ni ??

tolong bagi link boleh ??

oke . sejujurnya dah lupa lagu ni jumpa kat mana . tapi i try search n upload balik . 



Thankyou . bubye :)




Post a Comment