Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Sunday, March 16, 2014 | Add comment [0]


Assalamualaikum

Hari berganti hari , masa berganti masa . Lama tak usik blog usang ni . Otak tepu tak tau nak post pasal apa . Dekat sejam jugak termenung depan lappy ni . aku pandang screen . screen pandang aku . malu . haha . toksah lama , kejap je pun dah buat aku tak boleh dok diam . dok perati keliling . pebenda la yang aku nak cite kat blog ni . kalau aku buat post pun entah ada yang nak baca ke tak . muehehe :)


. . . . . . . KRIK . . . . .KRIK . . . . . . .


Ahh . tak boleh jadi macam ni . so aku decide nak cite benda yang jadi bulan lepas . dah berzaman ? peduli apa ? tetap nak cerita jugak . hewhew 

okayy . nak dijadikan cerita , bulan lepas kiteorang satu femili pegi makan CHICKEN CHOP SUPERB GILA MURAH GUWA CAKAP LU kat HUTAN BANDAR JB . haha . dah lama dok usha tempat ni . murah gila tau . chicken chop just lima ringgit je , termasuk air . so disebabkan aku dah beruang sikit , decide la bawak femili tercinta makan kat situ . ehh ? nama je entry bergambar tapi aku dok bebel panjang pulak kan . haha . truthly , idea comes . hewhew . ohh ya ! beruang yang tadi tu bukan beruang binatang tu tau . silap . BERWANG . haa 

so nak dipendekkan cerita , kedai ni bukak pada waktu petang hingga malam sahaja . ulang suara . petang hingga malam sahaja k . almost dalam pukul 6 macam tu la baru bukak . offday hari ahad . so , benda ni kena alert la sebab kalau datang jejauh tapi tutup tarak guna jugak kan . bazir tenaga , bazir duit , bazir minyak . pengalaman . aku dah pernah kena cenggituu . sebab tu aku cakap . hahah














p/s : maaf gambar kami terbesar . haha :)




Post a Comment