Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Thursday, March 20, 2014 | Add comment [0]




Assalamualaikum 

walaupun hari ni dah hari khamis , sepatutnya aku post entry ni semalam . semalam k semalam . tapi niat tu terpaksa ditunda ke hari ini . alhamdulillah . dapat jugak aku post :)

tak rasa terlambat pun nak cerita . semua sedia maklum kan semalam keluar result untuk Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia ( STPM ) . since aku dilahirkan pada tahun 1994 dan ditakdirkan untuk sambung belajar ke PraUniversiti or form six ni , so semalam adalah hari aku . hari mencemaskan . hari mendebarkan . walaupun takde la cemas and debar mane pun . result tu mungkin dah dapat target sebab result purata untuk setiap sem pun dah dapat . so nak dijadikan cerita , semalam la majlis anugerah untuk pelajar yang dapat 4flat or dekan . result final tau . untuk yang ada repeat paper sem3 ni , result final kiteorang tak dapat lagi . dengar cerita result tu akan keluar dalam bulan 4 jugak la . nebess k nebess -..-

walaupun sebelum ni PraUniversiti ni adalah jalan terakhir aku untuk sambung belajar . masuk pun sebab terpaksa . sangat terpaksa . tapi mungkin ada hikmah . alhamdulillah . ni yang aku dapat . ternyata ini jalan terbaik yang Tuhan tentukan untuk aku . untuk korang especially yang baru dapat result SPM tu , jangan sempitkan fikiran yang PraUniversiti ni jalan terakhir . sekarang guna sistem baru . InsyaAllah . sistem kali ni memudahkan pelajar and mungkin peluang untuk dapat pointer cemerlang tu tinggi .

and untuk result semalam je , alhamdulillah . syukur sangat . pointer aku melepasi target . and sampai sekarang aku still tertanya-tanya macam mana cara pengiraan MPM ni sebenarnya . alhamdulillah . alhamdulillah . alhamdulillah . setakat ni aku mampu buat mak ayah aku tersenyum bangga walaupun result tu belum final n bukanlah segempak mana . tp aku still bersyukur . terima kasih Ya Allah . terima kasih cikgu , terima kasih mak ayah , terima kasih tean seperjuangan . alhamdulillah .

setakat ni jugak , result kawan-kawan aku semua oke . alhamdulillah . 

mungkin cikgu selalu nampak budak baiduri degil , budak baiduri sombong , budak baiduri keras kepala , budak baiduri bla bla bla bla bla . . . 


tapi kami dah buktikan . kami dapat banggakan cikgu . terima kasih :D


sebak .


sebab apa sebak ??



sebab lepas ni kiteorang mungkin dapat sambung belajar . kiteorang akan jauh daripada cikgu . jauh daripada kawan-kawan yang lain . perkenalan singkat . cuma satu tahun setengah . entah . tak dapat nak ungkap . kami sayang cikgu sangat-sangat T.T


doakan result final Fazeera Nurfatin binti Kahar dan kawan-kawan dapat cemerlang bulan 4 nanti .

Amin . InsyaAllah . .






Post a Comment