Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Tuesday, August 26, 2014 | Add comment [0]


Assalamualaikum 

Rasanya macam dah lapuk nak post entry untuk kali ni . Kenapa ? Sebab faz nak share how grateful i am since 12 Ogos hari tuuu . And rasanya semua pun tau kan tarikh tu la yang paling ditunggu-tunggu bagi semua yang memohon untuk menyambung degree . Yeay ! Akhirnya dapat jugak merasa macam mana rasanya further study kat universiti . Alhamdulilah . Sampai sekarang masih rasa bersyukur dapat peluang macam ni . At last , dapat jugak mengukir senyuman khas untuk mama ayah and cikgu-cikgu . Lama tak rasa menangis sebab dapat kejayaan macam ni . Pada tarikh tu jugak la , entah kenapa dok nangis sebab terlalu happy . terlalu gembira . HAHA . Nak describe macam mana lagi pun tak tau dahh .





Kita dapat UTM Skudai je . Alhamdulillah . Masih dalam Johor . Masih dekat dengan rumah . Takde la rasa homesick sangat . Takde la rasa jauh sangat dengan family . Act , memang mengharap sangat dapat dekat-dekat since faz pun tak pernah jauh dari mama ayah and family . Well , memang agak manja . Kah !


Sampai sekarang , masih lagi sibuk uruskan hal-hal kemasukan . Borang-borang semua dah settle dari minggu lepas . Malas nak tangguh-tangguh . Sekarang tinggal nak topup barang-barang remeh , sumbat terus masuk dalam bag . ZIP ! Mama kata macam nak lari rumah , so korang boleh bayangkan betapa banyaknya barang yang bakal diangkut ke Kolej Tun Fatimah tuu . Rasa macam nak angkut bawak sekali lemari rumah ni . Muahaha . 


Since daripada sekarang , da kena belajar buat semua sendiri . SENDIRI . Macam dah boleh mengagak yang muka ini la yang akan selalu hantar baju kat dobi . Hahaha . Agak eksaited sebenarnya , tapi dalam masa yang sama , rasa macam masa ni cepat sangat berjalan ! Hari ni dah SELASA beb . Ahad dah daftar . Will miss every things yang berada dalam rumah ni . Kalau la boleh sumbat dalam beg , nak aje angkut sekali -..-


Oh ya ! Pengarang jantung kita jauh tercampak kat utaghaaa sana . Sorang utara , sorang selatan . Jauh betul . Memang nak menguji , cinta jarak jauh beb . Jaga hati , jaga iman , yang paling penting , betulkan niat . Belajar LillahiTa'ala . InsyaAllah dipermudahkan . 





Settle by last week . Boleh tidur lenaa . Zzz


Aunty ni edit muka terlebihh -.-



So , mungkin akan semakin jarang mengupdate blog kudus ni . Will miss you . Mmuahh :3




Post a Comment