Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Thursday, June 18, 2015 | Add comment [0]





Bismillahirrahmanirrahim 
Assalamualaikum 


Hai gaiss ! Since terlalu lama faz tinggalkan blog ni sunyi sepi macam tu je , really miss to typing all the things happened a lot ! Ikutkan hati , banyak sangat dah benda yang faz nak tulis kat dalam blog ni . Tapi takpelah , ada masa nanti faz update kayy . Hampir setahun jugak tinggalkan dunia blog ni . Pernah terdetik utk berhenti daripada berblog tapi tak mungkin . This is my life . Aku bermula dari dunia blog , tak mungkin nak berhenti macam tu je kan . 

Well , hidup sebagai seorang pelajar universiti taklah seindah yang faz sangka selama ni . Kena struggle from the start untuk survive tak kira la dalam akademik , kokurikulum ataupun dari segi kewangan . Yang part paling last sekali tu paling serious . Kewangan . Kalau tak pandai nak kawal duit keluar masuk , hujung sem memang kritikal . Sangat ! Bayangkan , nak makan pun berkira-kira . Tu belum termasuk bayar itu , bayar ini . Semua tu pun bukannya murah . Tapi atleast dah sangat bersyukur sebab universiti faz bukanlah dekat kawasan high-rated price . Kalau nak ikutkan , memanglah dekat area bandar Johor tapi harga barang , makanan semua tu still boleh diterima . Syukur sangat dahh . 

Oh sekarang pun still under mood final exam . Lagi dua paper sebelum berakhirnya sem untuk this first year . I've to struggle for this two paper . Since sekarang dah masuknya bulan puasa , takde la rasa puasa perantauan sangat . First day puasa ni pun dekat rumah . Nak jugak rasa sahur and puasa dekat rumah walaupun kenyataannya minggu depan boleh rasa semua tu puas-puas kan . Hahaha . 

So , untuk semua readers blog ni , faz nak ucapkan "Selamat Menjalankan Ibadah Berpuasa . Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak". Semoga target untuk ibadah puasa kali ini dapat dicapai . Sentiasa dibawah lindungan keberkatan Allah S.W.T . Mohon maaf salah silap sepanjang menuturkan kata dalam blog ini . Selamat bertarawih semua !



Assalamualaikum . . .


Post a Comment