Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Saturday, December 17, 2011 | Add comment [20]


hye alls :D
hari ni faz nak buat tutor lagi . again with blogskin . hee~
biase la tuu . kan tengah musim .
actually ade request kat efbee faz . request tu berbunyi begini 


auni maksudkan yang ni kan ??



1. pergi link SINI
2. ada jumpa ? link tu lebih kurang macam ni laa bentuknya 


3. sama ernn ? oke , sekarang ade nampak tak perkataan category ?
tukar daripada general kepada colour dulu . then , korang tukar la apa2 yang berkenaan kat situ :)

4. dah ? now tukar bahagian colour tu kepada general balik . nampak tak kat autoplay tu dia
tulis 0 ?? sekarang tukar 0 tu kepada 1 .

5. sekarang nak tukar lagu pulak . ade nampak yang dia tulis MP3 ?? nampak ? nampak ?
hehe . ganti code dalam tu dengan code lagu korang . nak cari code lagu tekan SINI .
ade lebih kurang macam ni kann ?

klik untuk tumbesaran si manja
6. untuk cari lagu , korang type je tajuk lagu kat bahagian search . then nanti 
akan keluar lagu yang korang nak . then , korang klik kat lagu tu .
copy direct link dye tau . bukan HTML embed !

7. dah copy ? sekarang korang paste code lagu tu kat bahagian MP3 tadi . 
8. sekarang pergi kat bahagian HTML code , copy then paste kat blog korang . 

9. i think it was done now ! save and enjoy singing :D


UPDATE !
sorry for the problems . tolong baca entry INI T.T




Blogger hanashi said...

faz, nk tukr lagu kt blog aku , cmner???

 
Blogger SitiNurAisah said...

direct link kat mne ekk ? xjmpa pun

 
Blogger Cik Kira said...

tk jumpe pon direct link ???

 
Blogger F.A.Jefferson said...

Direct dier yang mana satu ?

 
Blogger aida afrina said...

direct link lgu tu mana ? x jumpe pn. please help

 
Blogger HANIS ATHILAH said...

yay, tq menjadilah :)

 
Blogger HANIS ATHILAH said...

yay, tq menjadi :)

 
Blogger $y!q@ said...

kenapa saya tekan nak cari link code tu x kuar pon???

 
Blogger $y!q@ said...

kenapa saya tekan link nak cari code tue x kuar pon??

 
Blogger Hamida Mohammad said...

Mananya direct link?

 
Blogger Alani Fatini said...

Nak paste kat mana?

 
Blogger ::fiezakechik:: said...

Thanks you for your information . :)

 
Blogger Nurul Alia said...

macam mana nak cari direct link tu?

 
Blogger Alissa Asmadi said...

akak, macam mana nak cari direct link. hanya dapat html embed ..

 
Blogger Asma Azera said...

akk, direct link tu katne? T.T

 
Blogger Fatin Hakimah said...

Salam . Nak tukaq lagu kat blog acene ? Then link yang mp3 player tuu apa ? Please rep this comment :)

 
Blogger Syahirah Zamrol said...

mcm mana kalau saya nak kan template macam blog akak ni ?

 
Blogger Syahirah Zamrol said...

akak, camne kalau saya nak kan template mcm akak. akak cari dkt mane ?

 
Blogger Hannah Fieyqah said...

Thnx a lot! :D

 
Blogger nurmahirah said...

DEAR, drect link tak adok pon :3

 

Post a Comment