Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Thursday, January 12, 2012 | Add comment [2]



Selamat malam u olls :D
dah lame rasanya faz tak update blog kan ? rindu nak golek2
jari kat keyboard ni . rindu nak perah otak bagai padahal yang banyaknye cume merepek --'
wuwuwuwuuu~ kali ni faz nak present kat korangkorang faz punya blogskin .

whoa ! dah ade blogskin eah kauu ? terer la tuu ?
faz cubacuba je cik peah oii . tautau buruk jadinye . tehee ~



hamboi kemain kau sekarang eah faz ? tunjuk bakat leteww . \ ada bakat ke ? -..- /
sekarang meh faz tunjuk blogskinblogskin yang faz dah buat . hahah . tak tau ler buruk ke takk .
maklumlah faz baru je nak menjinak-jinakkan bagai . erghh . kalau terus membebel sampai bila pon korang
tak tengok blogskinnye kann . bukan ade sape nak baca ponn . jom lah tengok terus :)




















suka ? boleh ambik , tapi make sure leave me ur words and don't ever remove the credits !




Blogger ♛ Dea Arematt ♛ said...

comell...nk2..:P

 
Blogger FazeeraKahar said...

@♛ Dea Arematt ♛ Thanks :D

 

Post a Comment