Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Tuesday, January 24, 2012 | Add comment [3]





Hello my dear readers ! seperti yang faz dah janjikan sebelum ni , faz akan umumkan
senarai pemenang Contest I'm A Super Cutest Blog lepas raya cina kann ? oke , kiteorang sebagai penganjur
merangkap juri contest ni perlukan beberapa hari utk pilih para pemenang . dekat tiga hari baru jumpa 
pemenang sebenar utk contest ni . 

ish ! kenapa amik masa lama sgt nak pilih pemenang tu ? sampai tiga hari woo !

kiteorang amik masa sampai tiga hari nak pilih pemenang sebab semua blog
yang masuk contest ni adalah blog2 yang comel . saingan kat situ sengit sgt ! kena la take time 
untuk pilih yang terbaik antara yang terbaik kan ?


kalau dok bebel macam ni sampai bila pun takkan tau sape pemenangnye kann ?
sebelum tu faz nak bagi tau detail2 yang kiteorang ambik kira untuk pilih pemenang .

boleh drop comment
design blog yang comel + tak serabut
menepati syarat2 yang kiteorang nak spt follow + printscreen
link yang terus ke entry contest
blog yang ringan


oke . sekarang faz nak listkan senarai pemenang . 
. . .
. . . drummer please ! . . .
.
.
.







sekarang tiga blog yang dipilih sebagai blog review selama satu minggu :



congrats kepada semua pemenang contest faz kali ni . blog korang memang superb cute ! 
kepada yang tak menang tu , jgn sedihsedih laa . blog korang pon comel ape :) nanti join contest faz lagi eh ?
saayang korang lahh . muah :*




Blogger bella said...

thnkiu for chhosing my blog :D

 
Blogger Sarah Najihah Jaafar said...

E'eh, termenang jugak walupun saguhati.. ThNKS :)

 
Blogger syikin halim said...

apa2 pun tahniah kepada yg menang .
hehe tak sy tak menang , tp enjoy msuk contest nie ... ^^

 

Post a Comment