Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Friday, April 27, 2012 | Add comment [2]



Alhamdulillah dapat jugak faz update blog ni . since lama jugak la faz mendiamkan diri daripada menghupdate mana2 social acc diwujudkan terutama blog ni , rasa rindu membuak-buak . sape kata tak rindu blog ? sape kata tak rindu nak menaip karya mencarut kat blog ni ? sape kata tak rindu nak bw kat blog korang ? sape kata tak rindu nak baca entry2 hebat korang ? sape kata tak rindu nak baca blog si comel Yuyu ? sape kata tak rindu nak terjah segmen2 abg Ben ? sape kata tak rindu nak baca diary kak Lyssa ? sape kata . . . . . * ceitt ! dari td sape kata tak habis2 . sudah lahh (!) *

ada jugak blogger yang tye knp faz dah tak selalu update blog ni . sorry sebab sekarang faz dah keje . sejak tu jugak la faz memang tak sentuh langsung blog ni . bangun pagi , breakfst , mandi , then dalam kol 9lebih gitu dah kena g keje . balik pulak kol 10lebih . malam tau . MALAM (!) diri sendiri pun dah macam tak terurus . SERABUT . SERABAI . SAKAI . semua ada . pakej lengkap . 3 in 1 . hewhew . mula lah tu mencarutt -.-

oh . lupa nak bagitau . hari ni adalah hari offday faz tau . dapat off hari JUMAAT . oke la tu kann ? kalau dah offday tu seminggu sekali macam2 nak buatnye . bangun lambat tu rutin WAJIB time offday k ? jangan tanye kenapa tau (!) 

dua hari lepas dah check matrik . mungkin rezeki faz bukan kat situ kott . sedih jugakk :(


then faz check pulak kot2 tersenarai utk tawaran ke form 6 . acc tak berapa bminat sgt nak masuk form 6 ni . kalau boleh taknak la terlibat dgn sekolah lagi . thets why faz tak minat form 6 ni . kalau form 6 ni macam u maybe faz berminat kott . memilih pulak :/ CHOII 


sekolah tu memang dekat sgt dah dgn rumah . jurusan yg ditawarkan pulak - Kemanusiaan . what the food ? still tunggu result upu lagi . harap sgt dapat . InsyaAllah kalau ada rezeki . 




Blogger nabila nice said...

ohh,macamtu. rindu fazz

 
Blogger Sya Syazana said...

insyaAllah dapat ;D

 

Post a Comment