Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Sunday, May 20, 2012 | Add comment [6]



Holla bebeh !
Lately i'm busy trying to change the skin again and again . such like a habit rite ? but i'll try to use this skin as long as i can . skin yang lama tu nampak sangat childish . macam tak kena dengan umur kann kann ? perasan muda letteww . listen ! listen ! listen ! i'll going eighteen this year . mama ! mama ! dah boleh KAWENN ! hewhew . cepat betol masa berlalu kann . rasa macam baru semalam je menangis taknak masuk darjah satu * ehh ! ape kena mengena ? blurrringg ~ -_-

takpe . kite tinggalkan cerita umur tadi tu sekejapp . sambung pada post akan datang . hekhek .
tengokk ! mukaddimah je dah selit2 unsur lewehan . * what the words sehh ? :/
hah ! sambung lagi . err . acc entry kali ni cuma nak luahkan rase keletihan , kepenatan , kelesuan akibat sehari suntuk twentifor hours mengadap laptop semata2 nak tukar kulit blog ni . err . tukar kulit ? skin kann . hahah betollah tuuu :)
setinggi2 penghargaan buat my daddy cause sabar je tengok faz ngadap laptop ni sehari suntuk . sorry jugak sbb mungkin bil eletrik bulan ni tinggi sikitt . heee . sikit je . sabar sabar :3

* kan saya dah cakap . saya memang suka meleweh . HUH (!)

skin kali ni faz guna idea daripada Leen . dicetak rompakkan dgn hasil tangan sendiri . hewhew . i'm done with my credit section . please take a look . oh btw , ada sape2 nak coding skin faz yang lame ke ? kalau ada yang berminat nanti faz reblog code tu kat blogskin . drop your comment oke ? thankie :D


* my old skin // kulit lama 


* new skin // kulit BARU :)



Blogger afee ali said...

ni gune cLassic template ye? cantik :)

 
Blogger ♥ layla naziera ♥ said...

auwwww ! nak code for skin yang lame bole ! suke la skin lama faz :)

 
Blogger nabila nice said...

nak yg lame c: haha.

 
Blogger Georgia Sarra said...

nak code blogskin yg lame boleh?

 
Blogger Fatin Nabila said...

wahh, cantik jugak yang lama tuh. nak code dia boleh ? :)

 
Blogger ★ pencinta tiang said...

Nak basecode yg lme, please. :D

 

Post a Comment