Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Wednesday, July 18, 2012 | Add comment [1]




Holla peeps ! hey pretty hey handsome :D
Miss u damn much lahh . finally dapat jugak curi masa utk mengupdate blog ni . maklumlah sekarang ni sangat susah nak cari freetime freecall freerest macam zaman dahulu kala . rindu nak mengadap lappy lelama . sebenarnya banyak GILAAA cerita yg faz nak share dgn korang tapi . . . 

         " MASA SANGAT KUAT JEALES DENGAN AKU . MENCIKSS >.< "



tapi hari ni berjaya curi masa sikitt . nak share crita bout yesterday . ecehh . HAHA (!)
acc semalam birthday my dad . genap 49 tahun dah dia tapi selalu berlagak kononnya still muda . KONONNYA . tapi faz mengaku dia keep young walaupun sebenarnya umur dah dekat 50an dahh . 



* hug kiss for my birthday BOY . hee ;D *





* muka beriya macam aku pulak yg sambut birthday . hewhew -.- *


Cukupp2 . thats all from me . TQ . HAHA (!)



p/s : ayam tu sangat pedas . sampai hati mereka2 yang create resepi tu kan . sakit perut dibuatnya >.<




Labels:


Blogger Cahaya Tralala said...

Mahu purse,kek printed bookmark,rm20 craft pilihan sendiri dan produk catalyst
Jom join contest nie..mudah sahaja…
Contest sempena ramadhan..
http://f4chumel.blogspot.com/2012/07/contest-brapa-harga-nasi-berlauk-ni-kak.html

 

Post a Comment