Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Friday, December 7, 2012 | Add comment [1]


Assalamualaikum . Hye alls . Wehee . faz update lagi . 
Acc , faz takde niat pun nk post entry bagai malam2 ni . mood xde . ke laut agaknya . tapi ku gagahkan jua diri ini untuk login blog ni . ade la dua tiga comment drp para readers blog ni . dah banyak kali pun dapat comment sebegini rupa . . .

klik untuk tumbesaran si manja ;)

Haa . korang maksudkan yang ni kann ?
Erm , acc faz pun tak tau nak buat mcm mne sbb laman site iron.dj tu dah buang direct link . sebelum ni mmg ada . SWEAR . haha . faz sdiri pun tak guna dahh mp3 jenis tu kat blog ni . Untuk sesiapa yang nak guna mp3 jenis ni faz mintk maaf . faz tak tau nak tolong macam mana . mungkin korang boleh cari kat blog lain kot . tapi as i know laman site tu memang xde direct link dah . maaf sangat ye . 
p/s : any request boleh bgtw faz . insyaAllah faz tolong :)

Blogger Aina Annysa said...

awak2! awak ditag :D
http://nysalaptopdankeyboard.blogspot.com/2012/12/minas-giveaway.html

 

Post a Comment