Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Tuesday, February 12, 2013 | Add comment [4]



Assalamualaikum dan selamat malam semua :D
oke kali ni faz nak join satu lagi giveaway . guess what ? GA kali ni adalah GA kedua daripada owner . 
CATS FIGHT GIVEAWAY by INA a.k.a MISS SPECTACLES
and faz di-invite oleh owner giveaway ni sendiri . Thanks a lot . oh ya ! klik banner super awesome ni untuk join sekali keyy . allright ! semua syarat dah dipenuhi . sekarang nak tunjuk sikit kucing yang faz paling sayang now and forever . ecehh . *maluu*


ouchh ! silau kena flash . hikhik



okay . kucing hitam busukk ni faz bela since 2010 and rasanya start bela dia masa thaipusam i think . x ingat sangat laa . kira je la sekarang ni umur dia dah berapa . oh ya , BOBOY nama diberi . hee . tak ingat la dah berapa banyak BOBOY yang faz dah bela . smua kucing yg faz pernah bela , semua BOBOY . mungkin dia ni BOBOY yang ke-kot . *err 10 kan tuu ? -.-*

i think nothing special bout this cat but i really love it . cukup terkenal sbg gangster rumah teres . hakhak . mana2 kucing yg lalu je pasti dihambat . digeruni lah tu kononnya . padahal bukankah tuan dia sendiri dah ajar . berkawan biar seribu , bermusuh biar satu . ehh ? haha . ni tak , smua nk buat musuh . patut la xde betina yg berani dekat . nk membujang sampai tua ke ? :/

Mangsa tag :
http://schaqierra.blogspot.com/
http://www.miminasir.my/


Done . harap2 ada rezeki menang :)




Blogger Hanim Irsyad said...

kucing comel!

 
Blogger FazeeraKahar said...

@Hanim Irsyad : ehh ? hee terima kasih :)

 
Blogger Naz Ieqa said...

jalan2 sini..
#9.http://nazwww.blogspot.com/2013/02/cats-fight-giveaway.html

 
Blogger Nik Ainaa said...

datang ronda-ronda dan follow peserta CATS FIGHT GIVEAWAY . Hope semua syarat ditepati dengan jujur and good luck! :)

http://nikainaa.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-cats-fight-giveaway.html

 

Post a Comment