Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Monday, February 11, 2013 | Add comment [10]


Assalamualaikum semua . . .
Lama rasanya tak jenguk blog ni . Lama jugak tak bw kat blog korang kan ?
so sorry . faz tak banyak masa sekarang . since dah masuk sem 2 , faz dapat rasakan yang masa untuk diri sendiri pun kekadang tak cukup . banyak sangat kerja yang nak disiapkan . blum cerita pasal PBS and homewerk yang menggunung tuu . wanna crying . huaaa T.T

result ? oh ! tolong jangan open table pasal tu . dengar2 hujung bulan dua ni kluar result tuu . erghh . HORROR !

and post kali ni bukan berpucuk pangkal daripada PBS , homewerk or HORROR result tuu . kali ni nak mintak pendapat korang pasal my new design . nak kata new skin tak jugak . so lebih afdhal as new design sebab faz cuma nak tukar sikit angin je . 

 Header : kali ni faz ubah sikit header tu . dulu pakai doodle boy + girl , tapi kali ni letak simple girl doodle     + owl2 yang comel . suka tengok owl tu gerak2 . hee :D


header lama . rindu pulak . wuuu ~

ni pulak header baru . aww ^^


 Warna / background : kali ni faz cuba guna warna yang agak berbeza daripada apa yang korang selalu nampak dalam blog ni . transformation from pink to soft brown . 

TARAAA !!



p/s : comment sikit bout my new design ni . pleasee ^^




Blogger NurShabrina said...

Cantikk ! Cemburu tengok !

 
Blogger FairyOfMyLove said...

cantiklah ..huhu jeleznya..
mcm mana nak buat tab menu mcm tue?
tuto please

 
Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

Comel !

 
Blogger FazeeraKahar said...

@NurShabrina : Hee thanks :D

 
Blogger FazeeraKahar said...

@FairyOfMyLove : TQ . insyaAllah . nanti faz cuba buat tuto k :)

 
Blogger FazeeraKahar said...

@♥ Lia Abdillah ♥ : terima kasih daun keladi . tapi rasa macam rindu balik kat blog warna pink . Huu T.T

 
Blogger Mahidah Mahali said...

Omeyynyee header dia.Aww,jelly :3

 
Blogger FazeeraKahar said...

@Mahidah Mahali : hee thanks a lot ^^

 
Blogger noor liyana said...

makin cantik blog nie..:-)

 
Blogger FazeeraKahar said...

@noor liyana : yeke ? btw , thanks :D

 

Post a Comment