Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Monday, March 25, 2013 | Add comment [4]


Assalamualaikum . . .
Hello readers . lama rasanya faz tak buat comeback kan ? kan ? almaklumlah . semenjak dua menjak tiga menjak ni terlampau sibuk mengalahkan pm . so , sempena cuti sekolah ni laa faz dpt luangkan masa sikit utk blog kuduss ni . news feed pun dah turun sebab lama sgt tak update T.T

result sem 1 dah keluar and hasilnya tak berapa memuaskan . nampaknya meriah la sem 3 nanti cause faz dah buat keputusan nak repeat paper . usaha kena lebih kali ni . InsyaAllah , kejayaan dalam tangan . thanks for all my friends and my parents for de support . tak lupa jugakk thanks buat si jantung hati . dia yang bnyk bagi kekuatan kt faz . i love u so much dearr >.<




Oh ya ! macam dah tersasar jauh drpd title kan ? muehehe . sorry . intro memang lebar cenggituuu . macam tak biasa . HEE . for the comeback kali ni tangan tetibe gatal benoo nak tukar skin . eh , faz tak tukar almost the skin . just ubah sikit2 je . tukar header , main colour and ada foooooooter . ecehh . bajet comel lettew . hikhik ^^

HAIYAKKK ! 

click for enlarge :D


p/s : blog dah kembali kpd pink ! yeehaaa . rinduuu :)





Blogger ♥ Lia Abdillah ♥ said...

Comella header tu!! >,<

 
Blogger EIQA said...

Awesome sangat ! =)

 
Blogger FazeeraKahar said...

@ ♥ Lia Abdillah ♥ : thanks :D

@ EIQA : hee TQ ya ^^

 
Blogger Syafiq Muhammad said...

hai , awak di tag nama #fazeera kahar jom sertai g.a besar-besaran by o.s.m http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging.html . hadiah berbaloi-baloi cepat review hadiah jugak .jom sertai .

 

Post a Comment