Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Friday, May 3, 2013 | Add comment [5]

Bismillahirrahmanirrahim :)
hari ni , dengan sukacitanya faz nak join satu GA ni . di-invite oleh pemilik GA sendiri , and hadiah nampak menarik tertarik and superb habis . lai lai , jom memeriahkan suasana . GA kali ni siap ada rahsia untuk menang lagi tau . nak menang ? jom join . promote ni promote . haa ^^


     


nak join ? klik je mane2 banner kat atas ni . acc banner yang owl biru-biru tu original banner from the owner and pink sweet kononnya tu faz yang createkan . haha . saje je . tak kisah pun nak klik yang mana . backlink kat GA yang sama jugakk . jangan risau . HEE 

Oh ya , faz dah pun like kesemua link facebook / twitter macam yang owner minta . jangan risau , faz dah penuhi semua syarat tu . bukan susah pun . cuma faz tak berapa pasti tentang "sila beri komen (untuk kepastian)" tu . faz printscreen la sebagai bukti . boleh dakk ? 




SYARAT-SYARAT 
 follow blog ni ok ( wajib )
 like fanpage , follow facebook , follow twitter atas ni ( wajib )
   like fanpage dan sila beri komen ( untuk kepastian )
 buat entri ringkas mengenai 1st biggest gieaway by osm serta tepek / tampal / paste / copy banner di atas 
   dan backlink-kan dekat entry ini ( wajib )
 tag 4 orang rakan ( wajib )
 tinggalkan link entry di petak komen ( wajib )
  

MANGSA TAG


GA senang tersangat lah menarik
Like dan follow itu syaratnya
Hadiah pula konfem tertarik
Harap-harap saya pemenangnya



Blogger muhammad syafiq said...

ASSALAMUALAIKUM , pastikan semua syarat dipatuhi dari like , follow dan semua . ia akan di check . jika gagal berbuat demikian penyertaan terbatal . wah ayat . haha . ping banyak2 k . this is serious talking and one more pastikan yang di-tag tu tahu dan belum di tag atau belum menyertai , jangan main tag je ok . thanks . peace .--->http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/ . tag lagi banyak besar kemungkinan boleh menang yaww .

 
Blogger iu-hazirah said...

dari segmen yang sama
good luck
done follow

http://www.iuzira.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

 
Blogger Budu Bilis said...

Assalamualaikum. SIngah dari GA yang sama^^. Jom singgah blog sy =)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

 
Blogger muslimah sejati said...

salam ukhwah , selamat pagi :) dari GA yang sama :) good luck :D
http://awekbananana.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

 
Blogger Halimaton Saadiah said...

dari GA yang sama...
http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-gieaway-by-osm.html

jom join...
https://www.facebook.com/angah.humaira/posts/381239558664237

 

Post a Comment