Fazeera Kahar
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS , SPAMMERS or HATERS , I will kick you out of my site ! Feel free to roam around !

Hot Clicks

Be My Friends


Memories



Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2017


posted on Tuesday, August 6, 2013 | Add comment [2]


Assalamualaikum 

Selamat Hari Raya ! *muka comel
hikhik . . .

Tinggal DUA hari lagi jek kitaa bakal menyambut hari raya kan ? kan ? sekarang dah boleh dah eksaited lelebih bak umur kau tu baru jejak sembilan tahun . tak sedoo umur dah sembilan belas tahun . wajarlah lagi utk dapat duit raya ehh ? hee ^^

waaa ! lusa dah raya wehh . tak sabar nak kinja-kinja iron lapambelas kale baju raya , hidang seratus satu kuih raya atas mejaa . ketupat tu siap potong dah tinggal tunggu nak masuk mulut jaa . rendang ? ohh lupa . kemain sedap sampai empat lima kali tambahnya . 

tahun ni sambutan sepoloh hari sebelum raya tak berapa nak meriah sangatt . disebabkan umur dah meningkat muda , malu pulak nak join adik-adik kecik depan tepi belakang rumah dok main bakar-bakar bunga api . sebelum ni meriah la jugak sebab kaum keluarga sejagat dok bakar-bakar mercun tak kira la besau macam mane pun mercun tu sampaikan mercun bawang yang baling-baling tu pun nak dibakar jugakk . harhar . tapi tahun ni ? hambar . jangan lupa vote gua bia boleh menang award 'Hari Raya Paling Hambar Tahun 2013' -.- 

tapi . . .

hambarnya hari raya tu boleh rechange balik bila gua dapat duit raya . Ohh DUIT RAYA ? sempurna la hari raya gua bila capai target ringgit malaysia yang sepatutnya gua dapat time-time raya nihh . so kepada pakcik , makcik , kaum kerabat , sedara mara , insan tercintaaa . tolong la meriahkan hari raya gua dengan duit-duit raya yang besar-besar angkanya . bukan nak demand , hehe . sekadar merealisasikan impian . tak gitu ? 

oh yaa . mane la tau ade yang nak menyumbang sekali . boleh jaa . dialu-alukan untuk menyumbangkan duit raya sekurang-kurangnya dua angka ke :

Nama : FazeeraKahar
Acount number : 080820131200-19
Bank : Bank Negara Malaysia 

Terima kasih daun keladi . Lain kali bagi lagi . hewhew :D

Sebelum gua undur diri . ecehh . nanti korang rinduu pulak dengan gua kan ? almaklum start je raya nanti komfem susah nak update cenggini panjang punya entry . so , faz . hehe , tak manis pulak bergua-gua kan ? 
ehem . ehem * garu tekak *

disini faz nak susun sepuluh jari rapi-rapi . nak mintak maaf andai ada entry sebelum ni yang mungkin mengguris hati , terkasar bahasa , tersilap bicara , terkutuk tak sengaja , mohon dimaafkan lah yee . kepada korang-korang yang mungkin faz tak sempat nak post tutorial / freebies yang korang request , faz mintak maaf ehh . tapi faz akan cuba jugakk untuk post semua tuu . kepada yang nak balik kampung tuu , pesan kat mak bapak , bawak kereta tu baik-baik . kampung tu tak lari pun . SELAMAT BERHARI RAYA semua . 

lots of love , 
FAZEERA KAHAR




Blogger Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw, let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

Terima kasih :)

 
Blogger Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/
Btw, let's join this awesome giveaway !

Support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Hadiah teddy bear gergasi sebagai ganjaran ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Nak dapat RM 50 secara percuma ? Join sekarang ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html

Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

 

Post a Comment