Perfectly Imperfect //
Disclaimer
Short Profile
Dashboard +Follow

The site welcomes colorful and bright people! but if you are RIPPERS! , SPAMMERS or HATERS , i will kick you out of my site! other than that... feel free to roam around!

Extras
Hot Clicks





Tagboard
Talk To Me


Followers
Be My Friends

Instagram
My Other Site

Credits
Big Claps

Template is 100% made by Fazeera Kahar
All rights reserved ® Fazeera Kahar 2011-2013.
Best view in Google Chrome


posted on Friday, February 15, 2013 | Add comment [2]




Bismillahirrahmanirrahim ~
Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua . wanna join this segmen . hadiah memang WOW !
harap ada rezeki kat sini . Amiin *really hope . ouchh*

i've been tagged by adik Dahlia . thanks dear . acc faz dah lama tau segmen ni , tak sempat2 nak join . memandangkan hari ni seems to be free , so why not faz join segmen ni kan ? nak join klik je banner gerak2 tuu . comel je . hikhik .


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN *akan diperiksa 
 Wajib Malaysia dan ada blog.
 Wajib follow blog Putry ,Like Fan Page Putry (sila tengok diSIDEBAR bahagian Click This!)
 Tekan ini ,dan  ini  . *tunggu sampai habis loading
 Buat satu entri pasal Segmen ni berserta banner comel atas tu yg backlinkkan kesini
 Komen link entri anda tu (bukan link blog but link entry).

HAL PENTING PASAL PEMENANG DAN HADIAH SERTA SEGMEN
 Hanya seorang sahaja pemenang yang akan dipilih.
 pemilihan pemenang tak pasti sama ada cabuan bertuah dan top refferal. maybe Blog cantik :\
 Hadiah akan dihantar kepada pemenang dengan bantuan Pos Malaysia . 
 Segala perubahan atau whatever akan diumukan.
 Hadiah pertambahan teddy bear :) *NEW


p/s : so ? tunggu apa lagi ? Fazeera Kahar yang menang segmen ni , baru tau . Hee :D




Blogger Izyan Yan Cinnamon said...

salam,saya dtg dari segmen yang sama^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html

 
Blogger deno said...

Salam... deno datang dari segmen yg sama dan terus FOLOW sini...! :) jom folow blog deno?^^ --->>> BLOG DAYANGDENO

 

Post a Comment